VHV Invitational Golf UITGESTELD

31 December 2020
Helaas moeten wij mededelen dat het Invitational Golf Toernooi, dat gepland was op 18 mei, voorlopig is uitgesteld. Het bestuur van Vereniging het Verschil ziet zich, door de uitbraak van het corona-virus en de adviezen van RIVM en GGD, genoodzaakt om een aantal evenementen uit te stellen, waaronder het Golf Toernooi.

Datum: maandag 18 mei 2020

Het is weer tijd voor een heerlijke zomermiddag 18-holes lopen op een van de  mooiste banen van Nederland. 'The VHV Invitational' wordt georganiseerd op maandag 18 mei a.s. op de Noordwijkse Golfcub! De ligging aan het Noordzeestrand, de weidse vergezichten en de architectuur maken de baan bijzonder uitdagend.
The ‘VHV Invitational’ zal aanvangen om 13.00 uur. Na de 18-holes wedstrijd zal er vanaf 18.00 uur een welverdiende borrel met aansluitend een heerlijk diner plaatsvinden. Voor € 2.500,00 (ex BTW) koopt u een all-inclusive flight voor 4 personen. Alle opbrengsten komen uiteraard volledig ten goede aan Stichting Contacthond.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar golf@vereniginghetverschil.nl. We nemen graag binnenkort contact met u op m.b.t. deelname en hopen u uiteraard van harte te mogen ontvangen op maandag 18 mei 2020!

Met sportieve groet,

Jeroen Dijkman