Boksgala UITGESTELD

31 December 2020
Helaas moeten wij mededelen dat het VHV Boksgala, dat gepland was op 7 november, voorlopig is uitgesteld. Het bestuur van Vereniging het Verschil ziet zich, door de uitbraak van het corona-virus en de adviezen van RIVM en GGD, genoodzaakt om een aantal evenementen uit te stellen, waaronder het Boksgala.

Uitstel is geen afstel
Team Boksgala zal zich na de zomer gaan beraden op een nieuwe, veilige datum voor het event zodat we alsnog met gezonde energie aan de slag kunnen voor ons goede doel: Stichting Contacthond.
Inschrijving blijft dus geopend! Vechters melden zich hier aan.

Keep up the fight!
Wij zijn vechters dus we geven nooit op en komen hier bij je op terug. Blijf doortrainen en hou onze site, Facebook en Instagram in de gaten. We will be back!

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben neem dan contact met ons op via boksgala@vereniginghetverschil.nl of bel met Pim Visser via 06 52 44 78 30.

We houden wij je op de hoogte!

Team VHV Boksgala

PS 1  Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram