VHV Boksgala 2020

dagen uur minuten seconden
19 March 2020
Op 7 november staat het VHV Boksgala weer gepland in SugarCity!

Wij zijn op zoek naar (kick)boksers
Doorzetters die uit hun comfort zone willen komen om zichzelf helemaal fit te trainen voor de wedstrijd van hun leven. En bereid zijn om hiermee geld op te halen voor de charity die Vereniging Het Verschil (VHV) de komende twee jaar ondersteunt: Stichting Contacthond. De stichting zet  therapiehonden in als hulpmiddel om kinderen te helpen bij hun sociale vaardigheden, het beter omgaan met frustraties en het werken aan zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Informatieavond 19 maart
Op 19 maart vanaf 19.30 uur wordt er een bijeenkomst georganiseerd met praktische informatie en tips voor de potentiële (kick)boksers. Hoe bereid ik mij het beste voor? Hoe vind ik een trainer en wat zijn de wedstrijd regels? Hoe geef ik mij op? Wat is VHV precies? Zo weet je exact wat je te wachten staat.

Aanmelden informatieavond
Vechters melden zich hier aan. Je bent van harte welkom, ook al weet je nog niet zeker of je mee wilt doen! Hou onze website en Facebook pagina in de gaten voor de exacte locatie van de bijeenkomst.
Voor meer informatie mail naar boksgala@vereniginghetverschil.nl

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook