VHV Charity Poker

16 March 2019
Tot op heden opgehaald: € 0,00

VHV Charity Poker

Voor de 5de keer organiseren wij een luxe pokeravond, voor complete beginners tot ver-gevorderden. In tegenstelling tot menig gespannen toernooi, maken wij er juist een ontspannen en gezellige avond van. We doen dat op een locatie die exclusief voor ons gereserveerd is: Loetje's Garage in Ouderkerk aan de Amstel. Een uniek en intiem gebouw midden in Ouderkerk a/d Amstel, bijna naast het reguliere restaurant Loetje. De avond staat in zijn geheel in het teken van het goede doel de Depressie Vereniging. Je kan dus ook niks winnen, behalve dat jij de cheque met het bedrag aan het goede doel geeft!

- voor beginners

Ongeveer 40% van de deelnemers heeft nog nooit of weinig gespeeld. Dit is je kans: er zijn lestafels waar je eerst les krijgt alvorens je het toernooi instroomt. En niet zomaar les; onze dealers hebben grote toernooien gespeeld, en aan finaletafels gezeten zoals het Main Event in Las Vegas. En ze komen ons nog gratis helpen ook: voor het goede doel.

- en gevorderden

Ongeveer 60% van de deelnemers speelt wel eens vaker. Zij krijgen dan ook geen les, en gaan direct aan het toernooi starten. Naast het toernooi zijn er ook side-tables, zodat je de hele avond kan doorspelen als je dat wilt. Onze dealers hebben grote toernooien gespeeld, en aan finaletafels gezeten zoals het Main Event in Las Vegas. En ze komen ons nog gratis helpen ook: voor het goede doel.

"All-in” voor de Depressie Vereniging
De 34 leden van VHV hebben gekozen om dit jaar de Depressie Vereniging te steunen. We helpen op meerdere manieren. Qua geld verwachten met al onze evenementen (inclusief pokeren) tussen de 200.000 en 300.000 euro netto voor hen op te halen. Maar we helpen ook op andere manieren: door depressie bespreekbaar te maken voor onszelf en mensen om ons heen. En door onze eigen kwaliteiten in te zetten voor de Depressie Vereniging, variërend van strategie tot HR adviessessies.

Praktisch
De deuren openen op zaterdag 16 maart 2019 om 18.30. Het diner start om 19:00 en het toernooi om 20.00. Aan tafel krijgen we nog een toetje. De avond sluit om 00:30. Naast de welkomsbubbels en het heerlijke eten is ook de drank (wijn, bier en fris) inclusief voor deze avond. Tenslotte: verkleed je zoals je wilt. Vegas style, Pino, casual, smoking, wat je maar wilt. Afgelopen jaren liepen er cowboys, diva’s en filmsterren rond.

Locatie

De locatie is Loetje’s Garage in Ouderkerk aan de Amstel (Amstelzijde 45). Dit is vrijwel naast het reguliere restaurant Loetje. Parkeren kan achterom. En we faciliteren pendelbusjes (zie eventbrite).

Nu inschrijven!
Schrijf je in via deze Eventbrite link.

Vragen?
Voor vragen neem contact op met Tim: 06-51336070