VHV Boksgala 2018

dagen uur minuten seconden
24 November 2018
Tot op heden opgehaald: € 10.340,00

INSCHRIJVENINSCHRIJVENKLIK Op 24 november staat het VHV Boksgala weer gepland. Dit jaar vieren wij de lustrum editie van dit grootse evenement in onze  bekende  locatie Sugar City. Een avond vol spanning, gezelligheid, saamhorigheid, een goede borrel en lekker eten.

Training is begonnen

Inschrijving is inmiddels gesloten en op dit moment is een grote groep (kick)boksers druk bezig om zichzelf helemaal fit te trainen bij hun sportschool voor dé wedstrijd van hun leven. Met als doel om een mooie wedstrijd te beleven in de ring én om geld op te halen voor de charity die VHV de komende twee jaar ondersteunt: de Depressie Vereniging. In september en oktober organiseren wij een aantal clinics waar zij training zullen krijgen van een bekende vechter.

Geld ophalen voor het goede doel

Via de vechters worden tafels voor het event verkocht aan vrienden en familie. Eind september staan de sponsorpagina’s van de vechters live op onze site voor sponsoring. Wij houden je via Facebook op de hoogte wanneer dit precies gebeurt.

Doelgroep Boksgala

Het Boksgala is geïnspireerd op het 'White Collar Boxing' concept uit de Londense City waar bankiers, artsen en advocaten zonder enige (kick-) bokservaring het tegen elkaar opnemen in de ring voor het goede doel. De deelnemers van ons Boksgala hebben een vergelijkbaar profiel en nodigen hun achterban uit voor het dineren aan de tafels rondom de ring. We verwachten dit jaar 600 gasten, voornamelijk mannen uit de hogere sociaaleconomische klasse tussen de 30 en 55 jaar.

Vragen?

Mocht jij vragen hebben mail ons gerust via boksgala@vereniginghetverschil.nl of neem contact op met Pim Visser via 06 524 478 30 of Olav Smits via 06 54 31 11 44.

We kijken uit naar een mooie tijd samen in de voorbereiding van wat een bijzondere en te gekke avond belooft te worden!

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook

bekijk de deelnemers

Sponsors gezocht!
Wij zijn op zoek naar bedrijven die het Boksgala willen ondersteunen. Draag je ons goed doel de Depressie Vereniging een warm hart toe? Gaat je hart sneller kloppen van een mooie bokswedstrijd? Is een van de deelnemers een collega, familielid, vriend(in) of klant? Ons event biedt het ultieme podium om jouw bedrijf in de spotlight te plaatsen!

Sponsormogelijkheden
De foto geeft inzicht in de exposure mogelijkheden voor je bedrijf. Daarnaast wordt het bedrijfslogo in het programmaboekje meegenomen en krijg je aandacht via posts op onze Facebook pagina. Zoek je iets geheel anders? Neem dan contact met ons op.

Aftrekbaar
Vereniging Het Verschil beschikt over een ANBI-status, dus is een sponsordonatie voor de fiscus aftrekbaar. Doe er je voordeel mee!

Vragen?
Mocht jij vragen hebben mail ons gerust via boksgala@vereniginghetverschil.nl of neem contact op met Bob Huuskes via 06 30 23 35 03 of Joost van der Klooster via 06 53 35 82 78.

plaatje-boksen-v4.jpg