VHV Boksgala

dagen uur minuten seconden
24 November 2018
Tot op heden opgehaald: € 0,00

Op 24 november staat het VHV Boksgala weer gepland. Dit jaar vieren wij de lustrum editie van dit grootse evenement.

Wij zijn op zoek naar (kick)boksers!!

Doorzetters die uit hun comfort zone willen komen om zichzelf helemaal fit te trainen voor de wedstrijd van hun leven. En bereid zijn om zich in te zetten voor de charity die VHV de komende twee jaar ondersteunt: de Depressie Vereniging.

Inschrijven

Inschrijven kan tot 15 juni via deze link. Er zijn nog enkele plekken. Hoe eerder jij je opgeeft hoe beter, bovendien moet er al druk worden getraind!

Clinics

Voorafgaand aan het event organiseren wij een aantal clinics waar je o.m. training zult krijgen van een bekende vechter.

Geld ophalen voor het goede doel

De opbrengsten van het Boksgala naar de Depressie Vereniging. Wij willen uiteraard zoveel mogelijk geld ophalen voor dit goede doel! Daarom verwachten wij, als tegenprestatie voor je spannende avond in de ring, dat je een tafel van minimaal 8 stoelen weet te verkopen aan vrienden en familie. En dat je straks flink wordt gesponsord via je eigen pagina op de website van Vereniging Het Verschil.

Vragen?

Mocht jij vragen hebben mail ons gerust via  boksgala@vereniginghetverschil.nl of neem contact op met Pim Visser via 06 524 478 30 of Olav Smits via 06 54 31 11 44.

We kijken uit naar een mooie tijd samen in de voorbereiding van wat een bijzondere en te gekke avond belooft te worden!

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook