New York Marathon

dagen uur minuten seconden
03 November 2019
Tot op heden opgehaald: € 0,00

De fameuze New York City Marathon is de droom van iedere marathonloper. In de city that never sleeps is deze marathon absoluut onvergetelijk, van de eerste tot de allerlaatste meter.

De start is op Staten Island. Je eerste kippenvelmoment heb je aan de voet van de imposante Verrazano Narrows Bridge, die je samen met tienduizenden lopers tegelijk bedwingt. Na deze brug ben je in Brooklyn en vanaf hier staan tienduizenden supporters om je aan te moedigen tijdens de kilometers die leiden naar Queens en vervolgens Manhattan. Op First Avenue staat nóg meer publiek en tientallen bandjes die je een boost geven als de vermoeidheid een rol gaat spelen. 'You can do it!' Na een kort uitstapje door de Bronx verschijnt dan eindelijk Central Park. Hier neem je de laatste (loodzware) heuveltjes voordat je na 26,2 miles de bekroning van al je inspanningen bereikt: de finish!


Meedoen voor je Bucketlist, meedoen voor de Depressie Vereniging, meedoen voor de gezelligheid, of gewoon FOMO....Schrijf je in voor de 7e VHV NYC Marathon 2019!!

Per 18 Oktober kan je je Inschrijven via deze link 

 

Deadline voor de registratie is december 2018.

Voor meer informatie: running@vereniginghetverschil.nl

 

 

Programma volgt.