VHV Boksgala 2023

25 November 2023
Tot op heden opgehaald: € 0,00
Op 25 november 2023 vindt het VHV Boksgala weer plaats! Wij zijn druk bezig met het vinden van een hele toffe nieuwe locatie om een geweldige avond voor onze vechters en hun gasten te realiseren. De exacte datum delen wij ook binnenkort.

Wij zijn op zoek naar (kick)boksers!
Doorzetters die uit hun comfort zone willen komen om zichzelf helemaal fit te trainen voor de wedstrijd van hun leven. En bereid zijn om hiermee geld op te halen voor de charity die Vereniging Het Verschil (VHV) de komende twee jaar ondersteunt: Stichting Anne-Bo. De stichting zet zich in om meisjes te begeleiden tijdens hun weg naar het hbo of wo. De volledige studie, het boekengeld en eventueel een laptop worden door de stichting betaald. Daarnaast krijgt elk meisje een persoonlijke coach.  Meld je hier aan als vechter, ook voor de informatieavond.

Kom naar de informatieavond
Op 29 maart vanaf 19 uur wordt er bij Tribes Amsterdam Zuiderhof een bijeenkomst georganiseerd met praktische informatie en tips voor de potentiële (kick)boksers. Hoe bereid ik mij het beste voor? Hoe vind ik een trainer en wat zijn de wedstrijd regels? Hoe geef ik mij op? Wat is VHV precies? Zo weet je exact wat je te wachten staat. Een bezoek aan de informatieavond is vrijblijvend en verplicht je niet tot inschrijven.

Wat houdt het VHV Boksgala in?
Het is een groots evenement waar mannen en vrouwen uit verschillende gewichtsklassen en van diverse professionele achtergronden het tegen elkaar opnemen in de ring.  Maanden vooraf trainen de vechters intensief met professionele trainers om fit te worden voor dé wedstrijd van hun leven. Verdeeld over zo’n 12 wedstrijden van 3 rondes vechten ze hun eerste (kick-)boks wedstrijd in een zaal met 700 gasten aan dinertafels. Een avond vol spanning, gezelligheid en saamhorigheid. Het doel van het Boksgala is om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Anne-Bo.

Vragen?
 
Mocht je nog vragen hebben neem dan contact met ons op via boksgala@vereniginghetverschil.nl of bel met Pim Visser via 06 52 44 78 30.   

Team VHV Boksgala


PS Wil je op de hoogte blijven? Volg onze Boksgala pagina op Facebook en Instagram

boksgala_poster_2023_01.jpg