VHV Boksgala 2023

dagen uur minuten seconden
25 November 2023
Tot op heden opgehaald: € 28.489,65
asset-2_300x.png   asset-7_300x.png.

Op 25 november 2023 vindt het VHV Boksgala weer plaats in Studio 21 in Hilversum. Het is een groots evenement waar vrouwen en mannen uit verschillende gewichtsklassen en van diverse professionele achtergronden het tegen elkaar opnemen in de ring. Maanden vooraf trainen de vechters intensief met professionele trainers om fit te worden voor dé wedstrijd van hun leven. Verdeeld over zo’n 10 wedstrijden van 3 rondes vechten ze hun eerste (kick-)boks wedstrijd in een zaal met 600 gasten aan dinertafels. Een avond vol spanning, gezelligheid en saamhorigheid!

Over Vereniging Het Verschil & Stichting Anne-Bo
Het Boksgala is een initiatief van Vereniging Het Verschil (VHV) dat in is 2008 opgericht. VHV kiest iedere twee jaar een goed doel uit waarvoor geld wordt ingezameld. Deze keer is er gekozen voor Stichting Anne-Bo. De stichting begeleidt meiden naar en tijdens hun studie met een studiebeurs en een persoonlijke coach. Met het organiseren van events zoals het Boksgala zet Vereniging Het Verschil zich twee jaar lang in om het aantal coaches voor de meiden uit te breiden.

Sponsor onze vechters!
Neem een kijkje op onze vechterspagina en sponsor deze dappere vechters die op 25 november voor het eerst in hun leven in de ring gaan staan voor een groot publiek. Vereniging Het Verschil beschikt over een ANBI-status, dus is een sponsordonatie voor de fiscus aftrekbaar. Doe er je voordeel mee!

Vragen?
 
Mocht je nog vragen hebben neem dan contact met ons op via boksgala@vereniginghetverschil.nl of bel met Pim Visser via 06 52 44 78 30.   

Team VHV Boksgala


PS Wil je op de hoogte blijven? Volg onze Boksgala pagina op Facebook en Instagram