Nieuws

Gezellige VHV Friendsdag

48758447376_92928d9419_o.jpgOp 14 september vond ter viering van het 10-jarige bestaan van de VHV de VHV Friendsdag plaats. Deze dag stond in het teken van gezelligheid gezelligheid, ongedwongenheid, continuïteit, vriendschap, enthousiasme en competitiviteit. Er was bewust gekozen om hier geen financieel belang en/of charity component aan te verbinden.

De dag was met bijna 40 equipes aan de start op buitenplaats De Plantage in Vogelenzang, een groot succes. Als vanouds hadden Lodewijk Beijst en Arnoud Bakhuizen de rally uitgezet. Enorm veel dank voor deze inbreng. Link naar foto's.

De combinatie van een prachtige route door de bollenvelden, het mooie weer en de bekende grappen en grollen onderweg, maakten deze middag tot een groot succes. Na een barbecue volgende vanaf 20:00 een pub quiz als uitsmijter. Veel dank aan Anoushka, Marielle, Joost, Stijn, Peter en Dennis voor deze mooie dag.

Deze dag was zeker ook bedoeld om de onderlinge banden met elkaar aan te halen en om mogelijk nieuwe leden aan te dragen. En dat is gelukt!